Monday, July 2, 2012

Te Koop / Geadopteerd!

Te Koop!
De Schuurtjes zijn per heden ook te koop v.e.a.b (zelf afbreken en ophalen), er is al interesse dus reageer snel. Het liefst zien we ze natuurlijk goed benut in de wijk!Mooie houten Garage!

De lengte is 5 meter bij 3 meter breed. Er zit een garage deur in, en een aparte zijdeur en een raam.
Indien gewenst in elke kleur te schilderen. Zelf af te breken en mee te nemen.

Voor meer info: 06-39439854 of arnehendriks@yahoo.com (Arne)
Mooie blokhut!

-afmeting 2,5 bij 2,5 meter inclusief luifel.
-deur met slot
-voorzien van 2 ramen
-geheel compleet en netjes onderhouden.


De ideale wijkschuur
Afmetingen:3.25 breed 4.84 lang 2.82 nokhoogte 2.02 hoogte aan de zijkant. De schuur heeft 2 ramen, ééntje van 1.45 x 0.68 en ééntje van 64 x 64. Het gehele dak is gemaakt van doorzichtige dakplaten ivm extra licht. Over een gedeelte van de schuur is er ook een til voor extra opbergruimte.


Geadopteerd!
Werklandschap KRUIST ICI zit erop, en verschillende onderdelen hebben of krijgen een mooi nieuw onderkomen. Hieronder een selectie van de mooiste adoptieplekken voor het Rijdend Alfabet.

De achtertuin van de Blauwe Aventurijn is verrijkt met een buitententoonstelling - deze zomer nog Te Gek Werk van kinderen van BSO Eigenwijs en Rootz, daarna versierd met wisselende werkstukken van kinderen. We zijn nog in gesprek voor het verduurzamen van de structuur voor buitengebruik. Met dank aan Rob Peters voor de bemiddeling on the spot! 
 
Met de ABC structuur en de N structuur wist Angelique Jacobs van Nieuw Rotsoord wel raad – van de zomer worden ze omgebouwd tot kas voor kinderen en tot volière! 


De waaiertafel en -banken van meubelmaker Luc Brouwer hebben een mooi onderkomen gevonden bij Buurthuis Ravenlijn. Mohammed Benhaddou, sociaal makelaar en ons contactpersoon naar de Buurtvaders, zei hierover: "Kinderen kunnen nu spelenderwijs in aanraking komen met vakmanschap."   Houtdraaier Joost Kramer gaat binnenkort zijn H op het dak van zijn werkplaats bevestigen, als beeldende locatiewijzer.

 
Onderweg naar het atelier van Carin van Dongen op de Kanaleneilanden smaakte een verkoelend drankje heel lekker op deze verrassend zomerse dinsdag... En nee, dit was geen door PRAXIS gesponsord project (al lijkt het op dit beeld wel even zo)! 


:)
1 comment:

  1. Ik was op zoek door een aantal van uw blogberichten op deze site en ik denk dat deze website is echt informatief! Blijf zetten up.This site is echt nuttig voor ons.
    http://www.inuwtuin.nl/houten-garages

    ReplyDelete