Monday, May 14, 2012

Carwash Mekka | Cleaning, Organizing & Debate Day

Op vrijdag 11 mei vond de CLEANING & ORGANIZING DAY plaats in de wasstraat van tankstation TAMOIL. De animo op deze zonnige vrijdagmiddag bewees dat een wasstraat veel meer zou kunnen zijn dan een wasstraat alleen – het zou de plek kunnen zijn om op vrijdag de stof van de week af te poetsen, ervaring en kennis uit te wisselen.

Met locally made Serto Solutions van thuiszorgmedewerker Paul Serto (natuurlijke ingrediënten! gegarendeerd resultaat!) en de gouden tips van professional organizer Ardy Kuipers, die streng doch rechtvaardig de handschoenenkastjes van menig autoeigenaar, waaronder de auteur van deze blog, aan het werk ging. Aan de waslijn van de washing booth hangen magic micro cleaning cloths.

Met dank aan mode ontwerper Marina Toeters.
Fotografie: Ruth Catsburg
Identiteit Carwash Mekka producten: Tony Michiels

"Je auto ben je zelf. Zorg je er goed voor....?" – ontwerper Cynthia HathawayParallel aan het ijverige poetswerk van Paul Serto & Ben en het ordenend denken van Ardy Kuipers vond op 11 mei ook de one-and-only Great Drive-Thru Debate van Bill van Middendorp & Glenn van Es plaats.

Aan de hand van vragen zoals 'automaat of handmatig geschakeld?', 'injectiemotoren of trommelmotoren?', 'donkere of lichte auto's' en 'ABS of geen ABS?' debatteerden Bill en Glenn er vanuit de achterbank van de wasstraat bezoeker urenlang lustig op los. Een onvergetelijke ervaring!

De prachtige onderscheidings-lintjes en achteruitkijkspiegel souvenirs zijn van de hand van modeontwerper Melissa Petersen-Bonvie.

Met als speciale gast: Trunk Tasting van Rotsoord-Espresso Stout door Henriëtte Waal i.s.m. hobby brouwers Rieks en Sander Banus (Buitenbrouwerij voor werklandschap EET).

Met dank aan ROC Automotive College!
No comments:

Post a Comment