Wednesday, January 11, 2012

ICI Casa, ICI Rotsoord

Met ICI Rotsoord borduren we voort op ons onderzoek naar de informele maak- en diensteneconomie van Casablanca in de herfst van 2010. Op de blog 'Ongelofelijk' is daar meer over te zien. De komende tijd zullen we zoeken naar Rotsoord varianten van de Casaoui parkeer valet, lijnen-loos voetbalveld, en instant inpakservice... Wordt vervolgd!
-

Wat we ook in Het Werklandschap Kruist inbrengen, is de werkwijze en mentaliteit van Field Essays en Wongema.


Field Essays is een onderzoek naar de dynamiek en de ruimte van het ontwerpproces, met als doel om ontwerpprocessen uit hun instrumentele rol te emanciperen. Het wordt door Onomatopee uitgegeven. Tijdens Utrecht Manifest zal een speciale nummer gemaakt worden, dat tijdens de Dutch Design Week 2012 gepresenteerd zal worden.
Field Essays is een tijdschrift, Wongema is een ruimte.

Wongema is een meerdaagse werkplek voor (kunst- en ontwerp)onderwijs en een tijdelijk onderkomen voor allerhande cottage werkers. En een paar dagen 'spijbelen' behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Daarnaast is het een weekendaccommodatie voor wie maar wil en een dorpscafé met een eigen programma. Sinds 2 december is Wongema open, op vrijdags kan er gegeten worden. Bron: Wongema


No comments:

Post a Comment